Tallriken som skapar förändring

En meny som främjar naturliga smaker och ett mer hållbart sätt att äta med råvaror valda efter årstid.

Säsongsbaserad mat på en tallrik

En ny samling vegetariska och växtbaserade recept, kreativt och kulinarisk. Recepten är framtagna efter vad årstiderna har att erbjuda, med naturliga ingredienser och en mer hållbar syn på mat.

Om Good & Green

Recepten på Good&Green bygger på en grundläggande övertygelse om att omställningen till en hälsosammare och mer hållbar matkultur måste ske på en bredare front. Vi vill göra den mer tillgänglig nu även som fine dining. Genom att erbjuda en god, säsongsbetonad meny baserad på grönsaker, nötter, frön och traditionella baljväxter vill vi inspirera till att välja det positiva alternativet nu lite lyxigare.

Vacker maträtt upplagd i en rund tallrik

PHOTO: JENNI HELIN

Skålar med olika ingredienser
Vacker upplagt maträtt i en rund tallrik

PHOTO: EVE WILSON

Mat & Klimat

Recepten är skapade för att främja säsongsbetonad vegetarisk matlagning och naturliga smaker – ett sätt att äta som främjar både människor och vår planet. Rätterna bygger på traditionella tillagningsmetoder och hälsosamma, mer etiskt producerade ingredienser i en varsam kombination av lokala recept och influenser från hela världen.

LÄS MER